Om oss
Om fortsweden.com

FortSweden.com ägs och drivs av Pellejankan HB. Syftet är att med fakta och bild kartlägga militärhistoriska objekt för att ge allmänheten möjlighet att besöka på egen hand eller med hjälp av lokala entreprenörer.

För närvarande pågår uppbyggnadsarbetet med Region Karlskrona och på kartan och under ”platser” finns mängder av fakta kring många av de totalt c:a 1500 objekt som finns i kommunen. Dessutom finns information om guidningar, paketresor och hur man tar sig runt på egen hand – gärna via kollektivtrafiken vars tidtabeller går att hitta i realtid direkt här på sidan.

Frågor, synpunkter, annonsering?
Vill du lägga till din bild eller en helt ny plats?
Är du intresserad av våra tjänster på andra platser i landet?
Mejla oss på info@fortsweden.com

This site is owned and distributed by Pellejankan HB. Our mission is to chart military objects of common interest. Are you interested in our services, please contact us for an offer.

Om Fort Sweden | Karlskrona ek förening

Pellejankan HB är medlem av Fort Sweden | Karlskrona som är en förening med syfte att utveckla den militärhistoriska turismen i Karlskrona.

Medlemmarna består av företag och organisationer med intresse av att bevara, tillgängliggöra och paketera olika delar av Karlskronas militära arv. Medlemmar som så önskar har gratis annonsplats och fri exponering på fortsweden.com.

För medlemskap kontakta fskarlskrona@gmail.com

Crew
Redaktör/ Editor:
Pelle Nordensson

PR:
Jannike Nordensson

Fotografer/ Photography:
Carolina Risberg-Hansson
Peter Steneld
Klas Hallqvist
Jannike Nordensson

Kontakt:
info@fortsweden.com
Tel: 070-787 88 38
Medlemmar
Nordensson Travel
Militärhistoriska resor